Fy för flaskan

Har till och från känt att bröstmjölken inte riktigt räcker för att hålla Alice nöjd. De senaste dagarna har det varit särskilt påtagligt. Hon snuttar febrilt ett par minuter på varje bröst innan hon släpper. Maten är slut och fröken på dåligt humör.

Nu är det inte så att jag måste amma till varje pris. Behöver ungen tillägg är det så. Det är bara det att det är så svårt att få henne att ta flaskan. Ändå har jag en såndär hypermodern MAM-Ultivent med femtioelva delar som ska vara så gott som identisk med en riktig bröstvårta och stimulera rätt sugteknik och bla bla. Det är inte lite frustrerande att sitta med en hungrig bebis som bara skriker efter ett bröst som är slappt som ett taxöra. Att inte kunna mata sitt barn, med bröstet eller flaskan, går liksom inte ihop med modersinstinkterna. Buhu



Bökfröken


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej!

Jag slutade amma min yngsta dotter när jag o barnens pappa separerade. Provade alla möjliga flaskor o provade till slut det här märket med latexnapp, latex är lite mjukare än silikon. Funkade jättebra på en gång :D. Kan ju vara värt att prova.

http://www.gbab.com/NUK-PCflaskor.php

2009-08-16 @ 21:58:08
URL: http://knasfibbla.blogg.se/
Postat av: Linda

Hoppas det ordnar sig! Det är så frustrerande att se ens unge så hungrig :-(

2009-08-17 @ 17:31:15
URL: http://livstankar.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0