2 veckor!



Ny vecka och dags för ännu en bild på tjockismagen. Idag passerar vi 38 veckor och nu är det fjorton dagar kvar till BF. Bebisen är klar för att komma ut och väntar bara på rätt tllfälle, så att säga;) Vet inte hur mycket man kan lita på sin egen magkänsla i såna  här lägen, men något säger mig att lillan inte tänker stanna i två veckor.

Imorgon åker jag ner till Nyköping för att gå på mormors begravning. Är ledsen förståss, men tror att det kommer bli fint.
SJ önskar en trevlig upplevelse. Inte för att tågresorna brukar vara några upplevelser av det mer minnesvärda slaget, men nu blev det ju liksom så himla fel.

Noah ska åtminstone roa sig på Nickis Äventyrslek med pappa och dagis imorgon. Oj,oj, oj. Är lite nervös för hur det ska gå, tycker Noah är en liten kille fortfarande. Dessutom är han ju en smula försiktig av sig. Hoppas han har roligt, pappa är ju med så det ska nog gå bra:D

Kommentarer
Postat av: Michael

Trust me :) kommer gå bra idag. Så länge jag inte får fnatt på alla ungar. haha.. Nej då, jag och Noahkillen ska mysa vi.. Tar allt i vårat tempo!



Tänker på dig i Nyköping idag. Kram

2009-04-22 @ 09:54:24
URL: http://cementarygates.blogg.se/
Postat av: Anna Johansson

Hej, vet inte om du kommer ihåg mig men, jag är oxå från Molkom, jag är nåt år äldre än dig. Tänktebara säga att du har en väldigt fin mage nu :) Hoppas allt går bra och lycka till med förlossningen :) // Kram Anna

2009-04-22 @ 19:59:49
URL: http://annaelisabethjohansson.blogg.se/
Postat av: Anna

"stor Anna" är de som kommenterat ovan :P



Japp, de kommer gå så bra med lill killen o pappsen :D Dom kommer ha så kul! jag lovar!



Du har en underbar mage! Va stolt =)

2009-04-23 @ 18:37:33
URL: http://unforgettable.blogg.se/
Postat av: Jenny

Superfin mage har du!!! :)

2009-04-23 @ 20:29:49
URL: http://jennnyss.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0