Fastfood fusion

En halvt slumpartad matkulturell blandning inspirerad av mellanöstern, texmex och indisk curry curry. Det fina med pitabröd är att de kladdar mindre än t.ex. tortillas(sen tycker jag att pitabröd är godare också) En räddare i nöden när fantasin och orken tryter. Och mycket nyttigare och godare än korv och mackisar!

Het kycklingpita

Kycklingfilé, skuren i lagom stora bitar
Red Curry Paste(Santa Maria)
Pitabröd
Tacosås
Gräddfil/turkisk yoghurt
Valfria grönsaker - tomat, gurka, lök och avokado brukar jag köra med.

Stek kycklingen, tillsätt lite curry paste på slutet(det måste vara riktig, ICA's fuskvariant bränner bara fast). Var försiktig med mängden så att det inte blir för starkt, vill man kan man plocka undan lite kyckling innan till barn och de med känsliga msaklökar. Värm pitabröden.  Skär grönsakerna i bitar. Fyll sedan ditt pitabröd till bredden med kyckling och tillbehör - klart!

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0