Alice 5 månader!Idag är det 5 månader sedan min vackra lilla dotter föddes. Hon har haft en stark personlighet från dag ett och blir bara charmigare för varje dag som går. Nog för att vi har våra duster då och då, men hennes leende kan verkligen smälta isberg.

Damen växer och frodas(hoppas jag, domen kommer vid bvc-besöket på onsdag:S) och med nyfunnen matglädje smaskar hon i sig både gröt och puréer av olika slag. Flaskmatningen går alldeles utmärkt men får hon en skvätt från bröstet då och då blir hon glad:)

Alice är en mycket social liten flicka som älskar uppmärksamhet från mamma, pappa och storebror. Även andra bebisar är intressanta att prata med. Syskonen Östlund trivs för det mesta i varandras sällskap och busar på för fullt. Lycka är när man får låna storebrors mycket intressanta leksaker, annars är fötterna också ganska roliga. Att bli hissad i luften av mamma eller pappa är också roligt, då skrattar lilla fröken så hon kiknar.

Däremot är det inte lika kul att bada. Tillskillnad från storebror är lilla fröken inte alls något blötdjur så tvagningen får ske fortast möjligt. Då är det mycket bättre att mysa på skötbordet och få massage av mamma.

Alive vaknar oftast mellan sex och sju på morgonen och brukar vilja lägga sig igen efter frukost. Sedan blir det en lur vid lunchtid och kanske även en kortis på eftermiddagen. Alice brukar bli trött runt sjutiden och efter en flaska mat och med en torr blöja brukar hon somna själv i sin säng utan knot. På senare tid har hon börjat sova över det sena kvällsmålet(mellan tio och elva) men oftast vaknar hon en gång under natten och vill snutta lite.

Kommentarer
Postat av: Anna Johansson

Oj är hon redan 5månader. Den tiden har gått fort, tyckte hon föddes nyss ju :P Hon är verkligen kanonsöt, man vill så gärna ha en egen till. Vad skönt att allting verkar rulla på bättre nu. jag tycker du är så duktig som klarar två små barn :)

2009-09-27 @ 09:12:09
URL: http://annaelisabethjohansson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hon är så fin!Känns bra att höra att hon mår bra och att ni andra också mår bra :)Saknar er!

2009-09-27 @ 14:25:18
URL: http://hanna-hjorth.blogspot.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0