Den svenska smaken

Är det bara jag som tycker att Noise är och alltid har varit fullkomligt värdelösa? Och den där lille Noisetomten som inte fattar vad som är grejen med Gyllene Tider och Per Gessle - ni riktar ju er mot samma andefattiga klientel!
Och att kalla Noise för punk, nej nu får det allt vara nog!

Jag kör på övernörden Fredrik Strages linje. Musikfascism. Jag säger bara skwee. Så typisikt herr Strage att rent obstinat ta med sig något som ingen förstår sig på(och allra minst fröken Kaspersen vars familj till 99% består svensktoppsfavoriter).

Det är märkligt att det görs så fantastiskt mycket bra musik i Sverige, när majoriteten av svenskarna har en smak som är på dagisbarnnivå.

Kommentarer
Postat av: kalle

Ja precis. När jag Ibland hör vad folk gillar för nån musik, och när Juryer bestämmer i olika tv-program, ja, man blir ju galen!

2008-06-18 @ 09:14:26
URL: http://naturnytt.blog.se
Postat av: Kalle igen

EH? du Erika.., du har en extremt stylad blogg nu vid närmare titt, DU får hjälpa micke å göra en! du KAN JU!!!animerad pekare får du tag på http://www.totallyfreecursors.comden koden kopierar du och klistrar in SIST i KODMALLEN efter html

och vill du ha en annan pekare eller ingen alls är det bara att radera EFTER html-märket. och vill du ha en speciell länk-pekare istället för handen, så kopierar du "roll-over" koden och klistar in den efter den andra pekarkoden.Dölj inte din talang tjejjen!

2008-06-18 @ 09:22:28
URL: http://karlerik.blogg.se/
Postat av: Kalle

HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

2008-06-18 @ 10:29:21
Postat av: mandel

Både Noice och Gyllene tider är överskattade band enligt mitt tycke.

2008-06-19 @ 10:44:35
URL: http://mandelen.wordpress.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0