sommar & sol

Det är verkligen HETT ute! Här i stan blir det som en gryta mellan alla husen och det blir olidligt för små barn och en mamma som inte riktigt fixar dessa temperaturer så långt från en badstrand:P Både idag och igår spenderade vi större delen av dagen i stadsträdgården, en av stans gröna oaser. Där finns det gott om skuggade gräsytor, en liten glasskiosk och en jättefin lekpark. Helst hade man ju legat och halvslumrat i skuggan men av det blir intet när 1,5-åringen får bestämma. Noah är inte blyg minsann och har flörtat med tjejer, hälsat på hundar och spelat fotboll med ett gäng killar som var betydligt större än honom. Det är tur att han är så charmig.



Den här plutten har vi jagat efter i helgen minsann;)


Idag köpte vi med oss två engångsgrillar och lade på några grillspett men fläskfile, zucchini, halloumi, paprika och tomat. Smarrigt värre vill jag lova:) och roligare än korv;)



Barnens pappa är grillmästare


Alice har stundtals varit på riktigt uselt humör, är väl värmen som stör, men ibland skiner hon upp som en sol:D Nu har jag äntligen lyckats fånga ett av hennes söta leenden på bild!



fina Alice

Kommentarer
Postat av: Michael

Alice är ju värdens vackraste ju :D Vilket smile :)



Ja Noah har man sprungit efter fett mycket dessa dagar :) haha Så social kille sol pratar med alla i parken :p

2009-06-28 @ 23:46:15
URL: http://cementarygates.blogg.se/
Postat av: Susanne

Ohhh vad fin hon är. Hoppas att se dem snart.Noah är en liten solstråle :o))

2009-07-02 @ 08:51:11



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0