Det är en härlig sommar vi har!

Vädret är verkligen helt fantastisk, och det är härligt efter alla dessa juniveckor av regn och kyla. När temperaturen stiger märks det tydligt att Uppsala inte är någon sommarstad. Studenterna åker hem och hela stadsdelar töms. Badplatserna är få och inget vidare om man är van vid sveriges största insjö, majestätiska älvar och nästan privata smultronställen på den sörmländska landsbygden. Och inte finns det särskilt mycket kul att göra. Nåja, nästa vecka åker vi på semester, ungarna och jag. Bad och skogsluft kommer göra gott:)

Idag spenderade vi förmiddagen i lekparken. Vi hade sällskap av ett månghövdad gäng ungar i yngre skolåldern som sprang runt i badkläder och lekte i duschen som finns där. Noah tyckte det var oerhört intressant och sprang runt som en tok bland de äldre barnen. Helt dyngsur blev han men GLAD var han. Ja, ända till mamma tyckte det var dags för en förkyld kille att få av sig den blöta tröjan och gå hem och äta lunch. 



Lycklig Noah <3 


Nu är killen tillbaka hos pappa igen och jag har haft en ganska soft kväll med Alice. Vi gick en promenad, fisan somnade och vaknade ett par timmar senare för att äta och somnade om. Nu ligger hon och sussar i sängen. Lyx!

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0