Skalmanklockan har stannat

Det är lätt att deppa ihop totalt och bara bli sittandes. Hur ska man orka med att göra något när den vanliga vardagen känns för krävande? Tur då att det finns andra, piggare och mer optimistiskt lagda i bekantskapen. Vi har haft fint väder här i några dagar oh på sin höjd orkat bort till lekparken men igår drog fina Tove med oss till stranden i Sunnersta och det var verkligen superhärligt. Inte så fasligt krångligt heller som jag hade trott på förhand. Fika, sol, bad, prat - ja det var en lyckad lördag.  Mer så!


Måste ta tag i Noahs rutiner som gått helt åt pipsvängen de senaste veckorna. Regelbundna mattider har inte existerat och kvällarna har inte varit bättre det utan läggningen har blivit en väldigt tids- och energikrävande procedur. Ungen somnade  1 1/2 timme försent idag med, men nu var han iaf lite trött. Igår tog det en halvtimme att få honom att ligga still i sängen. Snacka om speedad! Imorgon hoppar vi nog middagsvilan och försöker få honom i säng innan åtta så vi vrider tillbaka sömnklockan igen.

Medan det har gått åt skogen med storebror har Alice ordnat dygnet för sig. Damen blir trött för natten nån gång mellan 8 och 9, vaknar framåt småtimmarna för att äta och flytta till min säng. Vid sjutiden är det frukostdags och lek i babygymmet innan lilla fröken vill sova en stund till. Lite skönt att det är ordning på nån;)



Fikapaus i lekparken

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0