En misslyckad städtant

Tog oss iväg till gamla lägenheten idag för att städa undan det värsta. Någon ordentlig flyttstädning blev det inte, det fanns ingen ork, men nu kan iaf hyresvärden komma dit och fotografera lägenheten inför sin försäljning. Det är alltid jobbigt att flyttstäda, men att flyttstäda gravid och dunderförkyld var vedervärdigt. Fixar inte att krypa runt på golvet, helt enkelt. Vi behöver nog får lite hjälp med det där, åtminstone att någon passar Noah så att man slipper hålla reda på honom också. Egentligen är det ju ingen brådska, kontraktet gäller ju mars ut.

När man träffar honom vill man ju gärna vara snygg, sansad och cool så han ska fatta vad han missar. Istället har man en illröd, söndersnuten näsa och är i upplösningstillstånd efter att ha släpat diverse städprylar över halva stan och försökt sopa lägenheten medan ungen kryper tvärs igenom skräphögarna. Vips blir man risigt, hysteriskt ex

Att ta sig hem var ju ingen höjdare direkt. Kroppen helt slut efter städning, och så två kilometers isgata med en unge som slänger bort sina vantar(så att man får vända tillbaks och leta) och sedan gallskriker sista kilometern hem. Trött och hungrig Noah och trött och hungrig mamma är ingen bra kombination. Efter keldasoppa, köpeplättar och ett bad är det bättre. och lillkillen somnar på ungefär 30 sekunder.

Frukt är också godis så ikväll blir det vindruvor. Kärnfria med kärnor. Typ

Kommentarer
Postat av: mandel

Du är säkert tre miljoner gånger snyggare än du tror. Du är ju mamma till hans fina bäbisar!!!

2009-02-15 @ 22:36:21
URL: http://mandelen.wordpress.com
Postat av: Johanna

Hej!

Jag följer din blogg o tycker du skriver så himla bra. Jag känner verkligen igen mig i allt du skriver. Jag tyckte oxå separationen med barnens pappa var jättejobbig. Men nu snart ett år senare så funkar allt superbra o jag är glad att vi delade på oss. Visst var det jobbigt men man vänjer sig o hittar sätt att orka.



Du verkar vara en jättebra mamma

Kram

2009-02-15 @ 22:39:11
URL: http://knasfibbla.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0