Syskonkärlek?

Dagens höjdpunkt är utan tvekan badet. Alltid efter maten, eftersom det är himla praktiskt när man har en liten vars bordsskick är under utveckling(visserligen har han en himla fin teknik med gaffeln, men kladdigt blir det iaf). Dessutom är lille herrn och jag riktiga vanemänniskor, särskilt lille herrn. Försöker man diska innan badet blir det protester. Dumma tant, försök inte snuva mig på nåt roligt.

Hursomhelst blir Noah helt lyrisk när vi knatar in i badrummet och jag sätter på badkarskranen. Kläderna kan inte komma av fort nog, verkar det som. Väl nere i plurret plaskas det ordentligt, ungen nynnar på nån okänd melodi och brummar lite med sina båtar(som egentligen är en släpvagn till en bil, och brummet är oftast teuw teuw teuw, dvs tuff tuff tuff. Ja, ibland badar han med tågen också).



 
Badbusen(bild från gamla lägenheten som saknade den livsviktiga faciliteten badkar)



Tanten tycker också om badet. Det är varmt och skönt och oftast kvällens första chans till lite avkoppling(nåja). En glad unge gör en glad mamma.

Kramar blir det förståss en del. Det kan tanten förtjäna, som låter ungen roa sig. Och när Noah pussas, ser det himla roligt ut. Han plutar nämligen enbart med underläppen, det charmar mamma åtminstone. Det sötaste av allt, är när trollet lägger lilla kinden mot mammas stora mage och kramar den också. Kanske förstår han att det bor en liten människa där med. Eller så är han bara himla förtjust i den där kulan. Den här ju perfekt att köra bilar på med sina upp och nerförsbackar.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh, Noah är så fin! Är säker på att han kommer skydda det nya barnet och göra allt för det, och (för det mesta) vara snäll. Han är en riktigt underbar unge!

2009-04-21 @ 14:23:14
URL: http://hanna-hjorth.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0