Bebisupdate

Eftersom jag vet att åtminstone några av mina fåtalet läsare är mer intresserade av att läsa om Noah än undertecknad så kanske det är på sin plats med en liten snabb uppdatering kring det lille busens liv och leverne.

Noah Vilhelm Caspian Östlund, född 11/11 2007 och således lite drygt halvåret gammal, väger nu en bit över 8 kilo och mäter snart 70 centimeter över havet. Inte illa för en liten fis! Vidare kan han sitta hyfsat stadigt med lite stöd, och faktiskt utan i en nanosekund eller så även om det är mycket vingligt. Lille herrn har dessutom upptäckt att det går att förflytta sig för egen maskin. Förutom de berömda rullningarna på vardagsrumsgolvet har Noah börjat utforska ålandets ädla konst - även om det för tillfället begränsar sig till attt snurra runt 360 grader på golvet.

Boan visar också ett häpnadsväckande intresse för tidningsläsande. Han bokstavligen slukar UNT's kulturdel innan hans stackars i förtid åldrande mor hinner rädda den från total förintelse från hans trycksvärtade små fingrar. Böcker är intressanta de med, fast mest att tugga på. Detta insupande av kultur har redan gett resultat. Mammas lilla snille kan redan säga hej och bevisligen också skriva ordet snö.

Noah har ett par tjusiga små tänder i underkäken som han upprepande gånger försäkt kapa mammas och pappas stackars fingrar med. Klöser värre än en vildkatt gör han med.

Kåspiånens kvällsbad är numera ett äventyr i ett slag för sig. Att plaska är tydligen ohyggligt kul, dyka framåtstupa ner i den grunda badbaljan likaså. En badanka alternativt en båt att leka med önskas.

Noah är, liksom sin mor, synnerligen glad i mat och petar i sig det mesta med förtjusning - undantaget Sempers kalops och mammas hemmagjorda köttpuré. Till favoriterna hör köttfärssås och spagetti och mammas succérätt lax med couscous. Välling undanbedes vänligt men bestämt till förmån för gröt, nu i uppdaterad Äpple-Päronversion för halvårsbebisar.

Dagen börjar enligt lillprinsen någon gång mellan 5 och sex på morgonen och avslutas runt halv sju efter kvällsmatoch bad när Noah lägger sig för natten. Vanligen vill en ledsen liten Boa ha en somna om-slurk när han vaknar till runt tolvslaget - annars sover han för det mesta tills morgonlåten börjar.

Det, mina vänner, är en historia för sig som finna att läsa här !

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0