Snyggast i EM!

Ikväll är det som bekant dags för La Finale och vad passar då bättre än en liten sammanfattning? I sedvanlig amatörmässig tyckaranda förståss:)

Årets snyggaste: Hela det spanska landslaget. Jag säger då det, vilka smarriga babes. Snygge målisen Iker Casillas, hunken Sergio Ramos, spolingen Fernando Torres, David Villa. Ja, lätt att de spanska spelarna är hetast, och är det inte lite av ödets ironi att motståndarna i finalen blir mästerskapets kanske fulaste lag, Tyskland. Jag säger bara Bastian Schweinsteiger. Inte nog med att han har EM's lustigaste namn(möjligen undantaget Van der Vaart) - den där ultrablonderade kalufsen var kanske modern i vissa ravekretsar. För 15 år sedan.



Sergio Ramos = HOT                         Herr Schweinsteiger...not!


Årets underdogs:
Turkiet. Jag menar, mirakelvändning efter mirakelvändning. Alla andra lag hade gett upp. Zlatan hade varit halvvägs in i omklädningsrummet. Henke Larsson hade fått känningar av sin åldersreumatism och begärt att bli körd med rullstol av planen. Men turkarna fixar ett par mål. Vinner matchen på straffar. Aldrig har ett gammalt slitet amerikanskt uttryck känns mer rätt: It ain't over 'til the fat lady sings

Årets underskattade:
Vem hade tippat Ryssland i semifinal för en månad sedan? Inte en jävel. Inte ens de sk. experterna hade fattat att de hade något pågång därborta i öster. I efterhand känns det inte särskilt konstigt, de vann ju Hockey-VM och hela tjottaballongen i Eurovision. Lagerbäck räknade med promenadseger, och eftersom alla utom svenskarna har fattat att vi har ett högst medelmåttigt landslag trodde väl holländske tränaren van Basten ungefär samma sak. Att besegra ett Ryssland som var något bättre än soporna Grekland och Sverige blir en enkel match. Men tji fick dom, underskatta aldrig Ivan!

Årets mest väntade överraskning:
Att Sverige inte gick vidare från gruppen. Varje gång våra blågula killar lyckas krångla sig vidare från gruppspelet ska vi vara oändligt tacksamma. För visst halkar de alltid vidare på ett bananskal? Det är ju knappast så att de överträffar sig själva...

Årets underhållning:
Holland. Det var riktigt roligt att se de orangeklädda nederländarna spela brallorna av de båda VM-finalisterna Frankrike och Italien. Dessutom var det ju ren och skär underhållning att lyssna på kommentarorerna. Börjar alla holländska efternamn med van eller vad?

Årets snyggaste outfits: Årets stilmedalj går helt klart till Portugal. Motiveringen? Att portugiserna äntligen fattat att vi vill se Christiano Ronaldo i en tajt tröja. Till VM i Sydafrika 2010 efterlyser jag även lite mer åtsittande shorts, och fler inzoomningar från TV-producenternas sida. Så enkelt är det att få tjejer fotbollsintresserade.

Kommentarer
Postat av: Feta sångerskan

Jaaaaa! Viva Espagna!

2008-06-29 @ 23:13:37
URL: http://karlerik.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0