Jag gillar mitt nya liv!

Vad mycket lättare hemmadagarna känns när man vet att man har annan aktivitet att återgå till efter helgen! Jag har verkligen njutit av de timmar jag varit ensam med Noah och småpysslat med de sysslor som mest bara var ångest förut. Jag har roats av hans små hyss och expeditioner, hans envishet och påhittighet(vad skojigt det är med krypbarn!). Jag tror att många mammor skulle må bra av att ha lite sysselsättning utanför hemmet några timmar i veckan, åtminstone när bebis inte behöver ammas stup i kvarten längre. Jag vet att jag skulle ha behövt det. Men sånt kanske man inte får säga? Visst är det underbart att vara hemma med världens sötaste, goaste unge - men är det fel att vilja ha lite vuxenstimulans och egentid? Nä, det tycker inte jag.

En eloge till mig som orkade röja undan i köket ikväll. Efter middagen kändes det som att disken skulle få stå över natten. Var tvungen att pusta ut framför reprisen av Project Runway. Och vad roligt att Christian vann, förresten. Fierce!
Fick en anledning att dammsuga efter att Noah kastat ner sin tallrik med ris på golvet. Han var nöjd i alla fall;)

Jag var mindre nöjd med att den unge herrn bits! Idag satte han tänderna i min stackars axel. Huvvaligen så ont det gjorde!

Kände mig lite tuff som sprang ut med soporna i mina pumps. Det ni! Sanningen är väl att de var lättast att ta på sig. Jag såg inte alltför dum ut, tror jag...

Nu ska jag sippa lite på ett glas dunderbilligt vitt vin(jag är ju student för bövelen!)
Här finner ni dessutom lite annorlunda konsumentupplysning som Snusmumriken tipsade oss om^^

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0